LA CUINA DEL PEIX.

Del lluç arrebossat a la caldereta de llagosta

Autor: Fàbrega Colom, Jaume

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA DEL PEIX.

LA CUINA DEL PEIX.

16,70€ IVA INCLUIDO

Editorial:
MINA
Publicación:
19/06/2006
Colección:
SAL I PEBRE
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

De l'humil i deliciós lluç arrebossat, a l'aristocràtica caldereta de llagosta. El reconegut historiador i gastrònom Jaume Fàbrega ens convida a fruir del peix i el marisc en qualsevol ocasió: un dinar improvisat, un àpat informal, o un sopar per qued

De l'humil i deliciós lluç arrebossat, a l'aristocràtica caldereta de llagosta. El reconegut historiador i gastrònom Jaume Fàbrega ens convida a fruir del peix i el marisc en qualsevol ocasió: un dinar improvisat, un àpat informal, o un sopar per qued
Leer más

Más libros de Fàbrega Colom, Jaume

Más información del libro

LA CUINA DEL PEIX.

Editorial:
MINA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-96499-47-8
EAN:
9788496499478
Nº páginas:
0
Colección:
SAL I PEBRE
Lengua:
CATALAN
Alto:
215 mm
Ancho:
175 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Jaume F?brega ?s historiador, cr?tic d'art i assessor gastron?mic. Actualment imparteix classes de gastronomia a l'Escola Universit?ria de Turisme i Direcci? Hotelera de la UAB. ?s autor de m?s de trenta llibres, entre els quals destaquen els 9 vol

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar